Skribenten

Jenta bak denne bloggen er 159cm høy, har blondt hår, og blå øyne. Hun er kanskje lita og rar, men har mye på hjertet. Denne jenta heter Marte Cecilie, det er altså meg, og jeg ble født 18.juni i 1993. Jeg kommer fra storslåtte, vakre Lofoten, og er en ekte lofotpatriot på både godt og vondt.

Mine planer for fremtiden er å bli fysiker, og jeg har store ambisjoner for en Ph.d. Men akkurat hva jeg skal spesialisere meg innen, er fortsatt ubestemt, men har lenge hatt våte drømmer om elementærpartikkelfysikk. Jeg har også en liten drøm om å flytte til India å bli Buddhistisk nonne. Ja, og så hadde det vært kult med et eget talk-show på tv!

Ting som opptar meg i fritiden kan være alt fra fiolin, humor, skjønnhet, filosofi, hester, tørrfisk, ferskfisk, mannfolk, fjellturer, universet, Pink Floyd og stand-up. Jeg prøver også å engasjere meg en del i verdensproblemer som bunner i uvitenhet og egoisme, og det er nok en del av det jeg kommer til å ha sterke meninger om her på bloggen. Ikke vær redd for å være uenig med meg, jeg er alltids åpen for en diskusjon.

Dette er en personlig blogg, hvor jeg også kommer til å skrive litt om livet mitt og generelt sett det som fenger meg. Håper du vil dele bloggen min med venner og bekjente, og at du legger igjen en liten hilsen før du klikker deg videre.

Jeg ser omtrent slik ut, forresten.Jeg ser omtrent slik ut, forresten.

NB! Ironi og sarkasme er en nordlednings beste venn. Denne skribenten er intet unntak.

Populære norske blogger
Marte

Velkommen skal du være! Jeg heter Marte Øverås, er 20 år, og kommer fra Lofoten. For tiden går jeg på folkehøgskole, hvor det går mye i revy, sang og dans. Håper du liker bloggen min, den er akkurat opprettet så det vil nok foregå store forandringer i layouten den første tiden.

Følg meg på sosiale medier!
Twitter: @loonern
Instagram: @hallays
ToppBlogg - toppliste for bloggere