Vær hilset mine frender

Hallays! Gjett hvem som bestemte seg for å begynne å blogge igjen.  Men slapp av, du blir nok ikke å ane de samme tendenser som var den gang for en-to-tre-fire, jeg husker ikke hvor mange år siden. Hell no, den gang handlet blogging om bekreftelse og oppmerksomhet. Litt flaut, men dagens ungdom vettdu.. Uansett, her skal jeg kunne skrive det jeg har lyst til å skrive, dele det jeg har lyst til å dele, uavhengig av noen som helst.

Jeg skal kunne nerde til fletta ryker, om alle mine forskjellige interesser. Jeg skal løse verdensproblemer med de sterke meningene mine. Jeg skal lufte alle tankene mine, og jeg skal ikke sensurere. Jeg vil engasjere andre mennesker, du som leser, få deg til å bli med på min tankegang mens du er her inne. Jeg vil få deg med på spennende diskusjoner, men hvis du har kommet for å være frekk og ufin er det bare å snu. Bloggen skal handle om alt det fantastiske og vakre i denne verden, og den skal handle om alt det mørke som gjør oss frustrert og sint på verden.

Men trøst å bære at jeg skulle få denne impulsen på en dag som dette. Søndag, litt redusert etter gårdagens festligheter med åpen scene og, ja, festligheter. Og som jeg har plagdes i hele dag! Internet har vært borte, WordPress gikk amokk, FTP serveren klikka, og jeg gikk tom for snus. Men det gikk til slutt, og nå er jeg bare veldig missfornøyd med designet mitt. Forvent dere noe helt annet i aller nærmeste fremtid, dette er bare foreløpig. Nå må jeg bare innse at jeg ikke kan gjøre alt på en dag, og så er det perfekt. I skrivende stund er klokken faktisk 05.26, og jeg begynte vel rundt klokken 12.00. Forklehøgskolehverdagen min med opprop til frokost klokken 08.00 kommer til å bli tøff…

Hva synes du om størrelsen på skriften forresten? Det ser jo helt ræva ut, men var det ikke behagelig å lese? Let me know!

Snakkes!

Bloggurat

Leave a Reply

CommentLuv badge

Populære norske blogger
Marte

Velkommen skal du være! Jeg heter Marte Øverås, er 20 år, og kommer fra Lofoten. For tiden går jeg på folkehøgskole, hvor det går mye i revy, sang og dans. Håper du liker bloggen min, den er akkurat opprettet så det vil nok foregå store forandringer i layouten den første tiden.

Følg meg på sosiale medier!
Twitter: @loonern
Instagram: @hallays
ToppBlogg - toppliste for bloggere