Vinterferien i Lofoten

Heia! Nå begynner det å bli godt over en uke siden sist. Jeg har hatt vinterferie, og vært hjemme i Lofoten. Det har vært kjempekoselig, og jeg savner Lofoten allerede.

For første gang var jeg faktisk på fest i Svolvær. Det var sykt morsomt. Nesten litt skammelig at jeg ikke har testet utelivet i Svolvær før, men nå er det altså gjort, og jeg klager ikke. Eneste som var litt negativt var alle de 40-50 år gamle damene som prøvde å bølle i barkøen. Eldre damer er så bitchy, haha.

Ellers så har jeg vært sammen med venner, og med familie. En av mine beste venninner jobber i blomsterbutikk, og der selger de også en del pynt og duft-lys. Hun klarte jo selvfølgelig å selge meg et dyrt vokslys. Det skal i alle fall vare veldig lenge, og lukte kjempegodt. Jeg valgte en ganske frisk duft, så det lukter nesten nyvasket på rommet mitt nå. Koselig å gjøre det lille ekstra på rommet sitt på folkehøgskolen.

Det er jo skrei sesong nå, lofotfiske, så jeg har jo selvfølgelig spist fersk fisk med lever og rogn mens jeg har vært hjemme. Det var rett og slett himmelen! Jeg har også vært på fjellet, det er obligatorisk når man er hjemme synes jeg. Slenger med noen bilder fra da jeg og lillesøstera mi gikk på Entind.

Meg og Frida

Slapper av på toppen

Meg

Utsikt ned mot Ballstad

Utsikt ned mot Ballstad

Snakkes senere! Nå må jeg oversette et lite utdrag av et manus til min egen dialekt, jeg har fått rolle som politimann, hehe.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Populære norske blogger
Marte

Velkommen skal du være! Jeg heter Marte Øverås, er 20 år, og kommer fra Lofoten. For tiden går jeg på folkehøgskole, hvor det går mye i revy, sang og dans. Håper du liker bloggen min, den er akkurat opprettet så det vil nok foregå store forandringer i layouten den første tiden.

Følg meg på sosiale medier!
Twitter: @loonern
Instagram: @hallays
ToppBlogg - toppliste for bloggere